Vulture Industries & Hteththemeth / Cluj Napoca & București

Afis Vulture I_2

Toamna aceasta, trupa norvegiană VULTURE INDUSTRIES va porni într-un turneu european pentru promovarea viitorului album – „Stranger Times” – care va fi lansat pe 22 septembrie, turneu prin intermediul căruia va ajunge și în România. Astfel, Vultures Industries va concerta în data de 15 noiembrie 2017 în Cluj-Napoca în Flying Circus și în data de 16 noiembrie 2017 în București în Fabrica.

Și pentru ca experiența concertelor să fie completă, trupa brașoveană HTETHTHEMETH va cânta în deschiderea formației norvegiene pentru cele două concerte anunțate.

Presale (primele 50 buc) 35.00 lei
Normal Ticket 40.00 lei
La intrare, in ziua concertului 50.00 lei

Important: numar limitat de bilete!

„Acesta va fi cel mai ambiţios turneu de până în prezent şi, bineînţeles că suntem entuziasmaţi şi de-abia aşteptăm să vizităm locurile noastre preferate şi oamenii din nou,” au mărturisit membrii Vulture Industries. „Suntem încântaţi că avem şansa să prezentăm materialul de pe noul ‘Stranger Times’ în concerte. Vom mai suplimenta aceste date cu altele preferate din catalogul nostru. Îi apreciem pe toţi cei care îşi doresc să audă o piesă sau două şi dau o fugă pe Facebook-ul nostru şi ne lasă un comentariu. Consideraţi-vă invitaţii noştri aleşi din inimă şi spuneţi-ne ce vreţi să ascultaţi!

În al doilea rând, trupa va lansa și un nou material discografic în această toamnă: noul album se va intitula „Stranger Times” și va fi lansat în data de 22 septembrie 2017, via Season Of Mist.

Presale (primele 50 buc) 35.00 lei
Normal Ticket 40.00 lei
La intrare, in ziua concertului 50.00 lei

Important: numar limitat de bilete!

Related articles

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *