Promusic Events

Start Date: 19/01/2019 (20:00)

End Date: 19 January 2019 (23:00)

Location: Arenele Romane, București

Phone: 0726131516

Share This Event

Bilete

Anul 2019 debuteaza cu o surpriza de proportii pentru toti iubitorii sonoritatilor electronice de clasa superioara!

In acest sens, va invitam, pe data de 19 ianuarie la Arenele Romane (cort incalzit), intr-o calatorie muzicala extrem de intensa alaturi de magneticul artist german SCHILLER (Christopher von Deylen), intr-un fabulos show, o cascada perfecta de sunet si lumini! KLANGWELTEN in Romania!

Intrarea va fi permisa de la ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00!
Biletele pentru show-ul SCHILLER, KLANGWELTEN TOUR se gasesc exclusiv pe AmBilet.ro la urmatoarele categorii de preturi:
• PRESALE 1: 89 lei / Numar limitat de bilete
• PRESALE 2: 109 lei
• ACCES GENERAL : 135 lei

Afis-Schiller-2019-web4
Daca in 2016, cand a concertat, practic, pentru prima oara in Romania, Schiller si-a cerut scuze ca nu stie sa spuna “multumesc” in limba romana. Atunci, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, ca se va intoarce si va invata! Iata ca revine si… nu oricum, ci cu mult mai multe piese cunoscute si cu o scena senzationala, inundata de lasere, lumini si sunet surround.

De-a lungul carierei sale, artistul a sustinut concerte EXTREM de apreciate atat de catre public cat si de catre mass-media. Schiller si-a cunoscut faima incepand cu 1998. Numele l-a preluat dupa poetul si dramaturgul german Friedrich Schiller. Postul de televiziune grecesc “Music Force Europe” dedica timp muzicii lui Schiller, in fecare saptamana, intr-un show ce se numeste „Schill-Out”.

Primul succes cu adevarat rasunator a lui von Deylen s-a petrecut in 2003 cu albumul Leben (Viata, Existenta), primul dintr-o serie de materiale foarte reusite si apreciate de un public larg. Cinematicul album “Future”, aparut in 2016 si a fost inspirat de zilele petrecute in desertul Mojave, din SUA. Pe acest ultim produs discografic, SCHILLER a colaborat cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia – cunoscuta din Lacuna Coil, Tawgs Salter si celebra actrita Sharon Stone, ce a scris versurile piesei „For You”.