Promusic Events

Start Date: 03/11/2018 (20:00)

End Date: 3 November 2018 (23:00)

Location: Quantic Club, București

Phone:

Share This Event

Bilete

La distanță de un an de la precedentul single intitulat „Epitaf”, fanii formației E-an-na au un motiv real de bucurie pentru că, reprezentanta României și câștigătoarea locului II la finala Wacken Open Air din Germania în 2017, va prezenta live noul single intitulat „Viu”, într-un concert special ce va avea loc la Club Quantic din București, în data de 3 noiembrie 2018.
Nu vor lipsi hiturile cu care fanii formației au fost obișnuiți.

E-an-na 03.11.2018
Invitate să deschidă recitalul sibienilor de la E-an-na sunt trupele: Why Cat Why (București), EvergreeD (Sibiu) și Still Waters (București)

Biletele online (print @ home) pot fi achizitionate exclusiv prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
25 lei – bilet Presale (primele 50)
35 lei – Normal Ticket

Andrei Oltean (voce, acordeon, cimpoi ) a declarat:
„Ne bucură foarte mult să lansăm prima piesă din 2018. Nu ne-am grăbit, e aproape un an de la lansarea ultimului single, Epitaf, ci ne-am luat timpul necesar pentru a încerca să ajungem pe treapta următoare în ceea ce priveşte muzica noastră. La fel stă treaba şi cu albumul pe care îl vom lansa la anul, şi din care piesa Viu face parte. Urmează să mai anunţăm alte surprize corelate. Până atunci ascultaţi & împrăştiaţi muzica noastră peste tot dacă vă bucuraţi de ea. Înseamnă enorm pentru noi. Rămâneţi vii.„