Promusic Events

Dirty Shirt & Within The Nova

10/09/2016

Maramuresenii de la DIRTY SHIRT revin la Timisoara pentru un concert special, in data de 10 septembrie 2016, in Club Daos. Astfel, formatia isi respecta promisiunea facuta in toamna anului trecut, cand, in urma tragicului eveniment de la #Colectiv, Dirty Shirt a decis sa anuleze concertul programat in orasul de pe Bega.

Start Date: 10/09/2016 (20:00)

End Date: 10 September 2016 (23:30)

Location: Club Daos

Phone: 0726131516

Share This Event

afis Dirty Shirt Timisoara

 

Toamna se numără concertele, iar Timișoara se pregătește de un nou show DIRTY SHIRT! Mai sunt mai puțin de două săptămâni până când maramureșenii se vor reîntoarce în orașul de pe Bega, după ce anul trecut au anulat concertul în urma tragicului eveniment de la Colectiv. Show-ul este programat în data de 10 septembrie și va avea loc în Club Daos din Timișoara.

„Timisoara e un oras special pentru mine, nu doar fiindca mi-am facut studiile acolo, dar are ceva special. De fiecare data cand am cantat, am fost extraordinar primiti de timisoreni. Din pacate anul trecut am fost nevoiti sa anulam turneul aniversar si am ramas datori față de Timisoara. Ma bucur ca s-a rezolvat foarte repede. In orice caz, abia asteptam sa ne revedem cu publicul de pe Bega”, a tinut sa precizezeMihai Tivadar, leaderul formatiei Dirty Shirt.

Și pentru că întotdeauna este loc de ceva nou, deschiderea concertului va fi făcută de către trupa timișoreană de industrial metalcore WITHIN THE NOVA, formație fondată în decembrie 2015.

Biletele pot fi cumpărate în seara concertului direct de la intrarea în club, la prețul de 25 de lei.

Event Facebook: Concert DIRTY SHIRT & Within the Nova /// Daos, Timisoara