Promusic Events

Start Date: 24/09/2017 (20:00)

End Date: 24 September 2017 (23:30)

Location: Flying Circus. Cluj Napoca

Phone:

Share This Event

Pornind în turneu european la mijlocul lunii septembrie, ALL BUT ONE ajunge și în România, concertând în data de 24 septembrie la Flying Circus din Cluj Napoca, trupa clujeană SCARS OF A STORY.

Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achiziționate direct de la intrare în seara evenimentului.

All But One & Scars of a Story / Flying Circus, Cluj Napoca

All But One

Cu membri veniți din trupe precum Alestorm, Heaven Shall Burn și When Our Time Comes, ALL BUT ONE aduce un suflu nou scenei metal odată cu albumul lor de debut „Square One”, care combină muzica pop cu cea metal. Fondată de Máté Bodor, chitaristul trupei Alestorm, All But One a fost gândită inițial ca un proiect secundar al acestuia, urmând ca apoi să ajungă „o forță” în industria muzicii rock / metal.

Scars Of A Story

Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer(Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One). În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi „Bitză” Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot.

După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei, Scars of a Story a debutat in data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last si trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception si For the Wicked.

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *