White Walls

Trupa WHITE WALLS s-a ridicat din cenușa formației Protest Urban, cândva pionieri ai genului hardcore/metalcore în România. Împreună din 2009, băieții au lansat în 2010 albumul de debut „Mad Man Circus” și și-au creat rapid un nume pe scena rock/metal în plină ascensiune prin spectacolele live pe care le-au susținut. Reputația lor a fost întărită și de premiile obținute: au ieșit învingători în The Battle of Rocksin, o competiție undergroung pentru trupele rock/metal emergente, au obținut locul întâi la Stustock Newcomers, locul al treilea la Maximum Rock – Support Pentru Underground și locul întâi la Romanian Global Battel of The Bands Finals, primind astfel șansa să reprezinte România la finala GBOB în Kuala Lumpur în 2011.

În 2010, White Walls a devenit prima trupă românească din top 6 în cadrul GBOB World Finals, ocupând locul al 5-lea. În 2011 au devenit „Best Romanian Metal Newcomer” în cadrul Metalhead Best of 2010 Awards, obținând mai bine de o treime din voturile publicului. Tot în anul 2011 a devenit prima trupă românească invitată să concerteze în cadrul ProgPower Europe Festival.

De-a lungul timpului au împărțit scena cu nume mari din metalul international, precum Deftones (US), The Ocean (DE), East Of The Wall (US) sau Blind Guardian (DE), dar și cu main oi precum Leprous sau Agent Fresco.

White Walls:
Alexandru-Eduard Dascălu – chitară
Eugen Brudaru – voce
Șerban-Ionuț Georgescu – bas
Theo Scrioșteanu – tobe

Facebook : https://www.facebook.com/whitewallsofficial/
Youtube:    https://www.youtube.com/watch?v=Sl9rwkix5b4 ;
https://www.youtube.com/watch?v=bEpBSCADv5E

Contact: Nelu Brîndușan – 0726131516 / nelu@promusicevents.ro