Promusic Events

Scars of a Story va concerta alături de All But One (HU) în Cluj Napoca

Afis All But One

SCARS OF A STORY este trupa care se alătura celor de la ALL BUT ONE (HU) în concertul pe care aceștia îl vor susține în România în data de 24 septembrie în Flying Circus din Cluj Napoca. Concertul face parte din turneul european „Square One”.

Event: All But One & Scars of a Story / Flying Circus, Cluj Napoca

Biletele pentru acest eveniment se vor putea achiziționa direct de la intrare în seara evenimentului.

Scars of a Story, din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer(Stereofeelings) și Sucală Vlad (All One). În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare nouă și melodică, celor doi li se alatura basistul Dani Șipoș (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi „Bitză” Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot.

După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei, Scars of a Story a debutat in data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reactii pozitive, membrii trupei au continuat sa dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea urmatoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este inlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împărțind scena cu trupe internaționale precum Subscribe, Betraying the Martyrs, Violent Chapter, Jinjer, Hopes Die Last si trupe romanești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception si For the Wicked.

Related articles

POST YOUR COMMENTS

Your email address will not be published. Required fields are marked *